• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rodwell parádézott az Olomuc ellen  Jack Rodwell és Louis Saha duplájával az Everton 4-0-ra verte a Sigma Olomucot az Európa-liga rájátszásában, így szinte biztosra vehető, hogy ott lesznek a csoportkörökben.

  Az Everton gólörömeA 18 éves Rodwell két látványos góllal örvendeztette meg a Goodison Park közönségét. A találkozó 4-0-s liverpooli sikerrel ért véget, a másik két gólt Saha szerezte.

  A fiatal középpályásnak végül térdsérülés miatt le kellett jönnie a pályáról, de sikerült történelmet írnia, hiszen ő lett a Stolverkosok legfiatalabb gólszerzője az európai porondon.

  “Jack rendkívül tehetséges, remélhetőleg ezt ki is használja majd és igazi klasszissá válik. Mi mindent megteszünk majd, hogy így legyen” – mondta az Everton mestere, David Moyes.

  “Van még mit tanulnia, ezért igyekszünk minél több olyan meccsen bevetni, ahol van esélye a fejlődésre. Most is megmutatta, hogy remek képességei vannak. A nemzetközi meccseken általában parádézik, mivel ott van ideje tartogatni, vezetgetni a labdát.”

  “Többször előfordult, hogy ő uralta az egész középpályát. Arra nem gondoltam volna, hogy a lövésekhez is ennyire ért.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Európa-liga

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: