• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rodwell semmi pénzért nem távozna



    Jack Rodwell hízelgőnek tartja, hogy többek között a Manchester United is szeretné leigazolni, de remekül érzi magát az Evertonnál, így nem tervezi, hogy továbbállni.

    A 19 éves középpályás szavait tettekkel is alátámasztotta, hiszen aláírt egy öt évre szóló szerződést, alig 15 hónappal azután, hogy megkapta első profi szerződését a liverpooli kékektől.

    A Stolverkosok örülhetnek, hogy sikerült maguknál tartaniuk az ifjú tehetséget, hiszen több jó nevű klub is szívesen látta volna.

    “Ez egy nagyszerű nap a számomra, már hosszú ideje dolgozom a klubnál, nagy elismerés, hogy újabb öt évre aláírhattam velük” – mondta Rodwell.

    “Hatéves koromban próbajátékon vettem részt a Liverpoolnál, ahol azt mondták, próbálkozzak meg egy év múlva. Ezután felkeresett az Everton én pedig gondolkodás nélkül igent mondtam.”

    “Hétéves korom óta az Evertonnál vagyok, akkoriban nem is gondolkodtam rajta, hogy bekerülhetek-e valamikor az első csapatba. Általában 16 évesen kezdenek el arról álmodozni a játékosok, hogy pályára lépjenek a felnőttek között.”

    “Hatalmas megtiszteltetés, hogy ott vagyok a keretben és még nagyobb, hogy most új szerződést kaptam. Persze hízelgő, ha az embert olyan klubok hívják, mint a United, de én remekül érzem magam itt, ez egy nagyszerű csapat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: