• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Salgado a Rovershez került  A Blackburn Rovers leigazolta a korábbi spanyol válogatott védőt, Michel Salgadót. A veterán játékos két éves szerződést írt alá az angolokkal.

  Michel SalgadoA 33 éves bekk szerződését  hónap elején bontotta fel a Real Madrid közös megegyezés alapján. Azóta több klub is megpróbálta szerződtetni.

  A Santiago Bernabeuban eltöltött ideje alatt kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját és négyszer a bajnoki címet.

  Salgado már nagyon várja, hogy bizonyíthasson új csapatában. Átigazolása utáni nyilatkozatában elárulta, hogy öt éve is lehetősége lett volna rá, hogy Angliába szerződjön.

  “Annak idején a Chelsea szeretett volna leigazolni, de végül nem köttetett meg az üzlet. Egyáltalán nem bántam, hiszen így a Real Madridnál maradhattam” – mondta az 53-szoros válogatott bekk.

  “Imádom a klubot, hiszen tíz évet töltöttem ott. Nem hiszem, hogy valaha el tudnám felejteni őket. Büszke vagyok, hogy ott játszhattam.”

  “Szeretném jól érezni magam a Premier League-ben az elkövetkezendő két szezonban. Ez a világ egyik legjobb bajnoksága.”

  “Nemcsak a futballról, a nagyszerű meccsekről és az utánozhatatlan hangulatról van szó. Az ittlét remek tapasztalat lesz nekem, a feleségemnek és a gyerekeimnek. Egy nagyszerű klubhoz kerültem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: