• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Torres otthon érzi magát  Fernando Torres szeretne még jó néhány évig a Liverpoolban futballozni, mert úgy érzi, már most olyan bánásmódban részesítik a szurkolók, mint Steven Gerrardot.

  Fernand Torres (jobbra) társai ölelésébenA 25 éves játékos arról is beszélt, hogy szerinte Cristiano Ronaldo nem fog a Real Madridhoz igazolni. Saját jövőbeli terveiről is jetett néhány szót, ezek szerint ő sem szeretne a Királyi Gárdában futballozni, de a Serie A-ban szívesen kirpbólná magát valamikor.

  Egyesek azt is tudni vélik, hogy Torresszel szerződést hosszabbítana a Pool. Mikor Rafa Benitezt megkérdezték erről azt mondta, nyáron elképzelhető, hogy új kontraktust kap a spanyol sztár.

  “Szeretnék még jó pár szezont eltölteni a Liverpoolnál, mivel itt igazán otthon érzem magam. Ezután a szezon után még mindig lesz hátra négy év a szerződésemből” – mondta az Atléticótól igazolt csatár.

  “Az egész klub nagyon jó volt hozzám, különösen a szurkolók segítettek sokat, akiknek tartozom is ezért. Az első pillanattól kezdve úgy kezelnek, mintha régóta a klubhoz tartoznék. Úgy kezelnek, mint Stevie-t vagy Jamie Carraghert, hihetetlen!”

  “Szeretném egy Premier League-trófeával meglepni őket, mivel már hosszú ideje nem sikerült megnyernie a bajnokságot a csapatnak.”

  “Nem lehet egyszerűen kivásárolni a szerződésemből, Angliában ugyanis ez nem szokás. Ha valaki szeretne leigazolni, akkor előbb a csapatoknak kell megegyezniük.”

  “Ami Cristiano Ronaldót illeti, nem hiszem, hogy rövid időn belül távozna a Premier League-ből, persze sok minden múlik a Manchester United teljesítményén is.”

  “Ronaldo ördögien bánik a labdával a pályán, biztos vagyok benne, hogy Spanyolországban sem okozna neki gondot a játék, sőt ott talán tovább tudná tartogatni a labdát, így jobban megcsillogtathatná egyéni tudását.”

  “Könnyen el tudná adni magát a La Ligában is, de nem lenne feltétlenül jobb neki, hogy ott játszhat, talán jobban illik hozzá a United által képviselt stílus.”

  Torres ezután a Realra is kitért: “A Real Madrid nem a világ legjobb csapata. Kétségtelenül nagyon jók, de ez ugyanúgy elmondható a Barcelonáról, az AC Milanról, az Internazionléról vagy a Bayern Münchenről is.”

  “A Real egyáltalán nem érdekel engem, legfőképpen azért, mert a városi riválisuknál, az Atlético Madridnál nevelkedtem. Nem tudnám elképzelni magam a Real Madrid játékosaként.”

  “Egyszer szeretném majd kipróbálni magam a Serie A-ban is, és akkor elmondhatnám, hogy játszottam Európa három legerősebb bajnokságában.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: