• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Gerrard Alonso miatt bánkódik



    A Liverpool csapatkapitányát, Steven Gerrardot rosszul érintette Xabi Alonso távozása. Szerinte csapatának nagy szüksége lenne a spanyolra.

    Steven GerrardA jelenleg sérült Gerrard nagyszerű párost alkotott Alonsóval a középpályán, aminek köszönhetően a ‘Pool közel került a bajnoki cím megszerzéséhez.

    A spanyol válogatott játékos nyáron azonban úgy döntött, hogy a Real Madridhoz igazol. Azóta sem a Premier League-ben, sem a Bajnokok Ligájában nem tudja hozni a tőle elvárt eredményeket Rafa Benítez csapata.

    “Igen, nagyon letört voltam, mikor elment, de mit tehettem volna ellene?” – mondta az angol sztár a FourFourTwo-nak adott nyilatkozatában.

    “Xabi már hosszú ideje mondogatta, hogy szeretne új fejezetet kezdeni a pályafutásában. Megkapta a lehetőséget, mi pedig nem állhattunk az útjába. Csak annyit tehettünk, hogy megköszöntük az eddigi munkáját.”

    “Mindig nehéz úgy folytatni, ha elvesztesz egy klasszist. Persze vannak még nagyon jó játékosaink, de beletelik egy kis időbe, mire el tudjuk felejteni Alonsót.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: