• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Juve még mindig Alonsót akarja



    A Juventus mindent megpróbál majd annak érdekében, hogy megszerezze a Liverpooltól Xabi Alonsót, bár a Vörösök által kért összeget nem hajlandó kifizetni.

    A spanyol középpályás már nagyon közel állt ahhoz, hogy a Serie A egyik óriásához kerüljön, de a tárgyalások megrekedtek, mikor kiderült, hogy a ‘Pool 15,75 millió fontot kér a játékosért.

    Az olaszok pénzügyi igazgatója, Jean-Claude Blanc azonban bízik benne, hogy az üzlet végbe fog menni akkor is, ha az angolok nem kapják meg a kért összeget, de Alonsót kívül vannak még kiszemeltjeik, így ellenkező esetben sem esnek kétségbe.

    “Több, mint három játékos iránt érdeklődünk. Majd meglátjuk, hogy valóra válnak-e azok az állítások, melyeket az újságokban olvashatnak vagy esetlen újabb nevek merülnek fel.” – kezdte mondandóját a szakember.

    “Xabi Alonso? Ő is azok között van, akiket szeretnénk megszerezni. Egy nagyon tehetséges középpályást keresünk, ilyenből nincs sok, ráadásul közülük sokat meg sem lehet közelíteni. Először a klubbal kell tárgyalnunk, csak utána jöhet a játékos.”

    “Csak az egyik célpontunkat fogjuk leigazolni, legalábbis a középpályára.”

    Forrás: eatsleepsport.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: