• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Aquilani lehet az új Alonso?  Javier Mascherano szerint Alberto Aquilani idővel el fogja feledtetni a Liverpool szurkolóival Xabi Alonso hiányát.

  Alberto AquilaniA spanyol középpályás nyáron hagyta el a Vörösöket a Real Madrid kedvéért. Sokak szerint ez a fő oka a liverpooliak idei gyenge szereplésének.

  A 20 millió fontért igazolt Aquilani edig még nem tudta bizonyítani értékét kisebb-nagyobb sérülései miatt, de a vasárnapi, Arsenal elleni rangadón már valószínűleg ő is ott lesz.

  A ‘Pool argentin sztárja, Mascherano biztos benne, hogy olasz csapattársa idővel olyan fontos tagjává válik a csapatnak, mint amilyen Alonso volt.

  “El kell felednünk Alonsót. Nincs két olyan játékos a világon, akik pontosan ugyanúgy játszanának” – mondta a 25 éves játékos.

  “Aquilani mindent meg fog tenni, amit csak tud. Ha elég időt kap és egészséges marad, nagyon fontos tagja lesz a Liverpoolnak.”

  “Mostantól apránként visszaszerzi majd az önbizalmát és egyre inkább belejön az angol fociba, ami teljesen más, mint az olasz. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan bebizonyítja, hogy itt a helye.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: