• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Beniteznek meg kell válnia Xabitól Barryért?  A Liverpool menedzsere, Rafa Benitez elmondta Xabi Alonsónak, hogy valószínűleg távoznia kel az Anfield Roadról, hogy ezzel átigazolásokra fordítható pénzösszegeket szabadítson fel a Vörösök számára.

  Az biztos, hogy az Aston Villa középpályása, Gareth Barry a Liverpool első számú célpontja, de az már nem ilyen egyértelmű, hogy Xabi Alonso hol helyezkedik el Benitez ranglétráján.

  Korábban olyan hírek jelentek meg a spanyolról, hogy 16 millió fontért a Juventushoz igazol, de az üzlet ne jött létre. Legutóbb a ‘Pool egyik riválisával, az Arsenallal hozták szóba.

  “Elmagyaráztam Xabinak, hogy miért van szükségem átigazolási pénzre.” – mondta Benitez.

  “Ő is megérti, hogy itt van rajta kívül még négy középpályás, Steven Gerrard, Plessis, Lucas és Javier Mascherano, így valakitől meg kell válnunk.”

  A spanyol mester elárulta, hogy az Alonso esetleges eladásából származó pénzt egy ballábas angol középpályásra költené. Nevet ugyan nem mondott, de ezek a jelzők egyértelműen Barryre illenek.

  A döntésben valószínűleg az UEFA kilátásba helyezett szabályozása is szerepet játszott, mely megszabná, hogy minimum hány hazai játékosnak kell játszania az európai csapatokban.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: