• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ancelotti: minden most dől el  Carlo Ancelotti szerint a Chelsea a mai, Manchester United elleni BL-meccsel egy nagyon fontos periódusba ér, melynek eredményei az egész szezon megítélését meghatározzák majd.

  Az olasz mester figyelmeztette csapatát, hogy mostantól mindent bele kell adniuk, hiszen ez az a pillanat, amikor fontos lépéseket lehet tenni a siker felé, de akár mindent el is lehet rontani.

  Komoly kihívás vár a Kékekre, akik ma este a Manchester United ellen lépnek pályára a Bajnokok Ligájában. Előbb otthon fogadják a Vörös Ördögöket, majd április 12-én ellátogatnak az Old Traffordra, hogy megpróbálják kiharcolni az elődöntőbe jutást.

  “Az egész szezon ezen a rövid pillanaton múlik. Minden csapatnál körülbelül ilyenkor érkezik el az a szakasz, amitől minden függ” – mondta Ancelotti.

  “Kilenc meccset játszunk ebben a hónapban, ami rengeteg, de jó hír a számunkra, hogy a játékosaink fizikálisan és mentálisan is nagyszerű állapotban vannak.”

  “Az olyan meccseket, mint a mai is lesz, nem feltétlenül a játékosok tudása dönti el, hanem az, hogy ki van jobb fizikai állapotban és ki lép pályára bátrabban. Ilyenkor már nem szabad megrettenni senkitől.”

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: