• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard: “Megérdemeljük az aranyat”



    Frank Lampard szerint a Chelsea mindent megtett azért, hogy a szezon végén magasba emelhesse a Premier League trófeáját.

    Carlo Ancelotti csapata februárban meglepő 4-2-es vereséget szenvedett a Manchester City ellen, azóta viszont kifogástalan teljesítményt nyújtanak a londoniak.

    Kilenc bajnokit játszottak, melyből hetet megnyertek, egyet döntetlenre adtak és csak egyet vesztettek el. Menetelésük során megverték a Manchester Unitedet és a Liverpoolt is, az Aston Villának, valamint a Stoke Citynek pedig hét-hét gólt lőttek.

    Jelenleg egy ponttal vezetik a tabellát a United előtt, az utolsó fordulóban a Wigan Athleticet kell legyőzniük hazai pályán, hogy négy év után újra bajnokok legyenek, nem állnak tehát megoldhatatlan feladat előtt.

    “Voltak olyan időszakok, amikor nem tudtuk kihozni magunkból a maximumot, ilyenkor általában rögtön kihasználta a hibáinkat a United” – kezdte Lampard.

    “A legutóbbi kilenc-tíz meccsünkön azonban fantasztikusan játszottunk. Van még egy nagyon fontos mérkőzésünk, amit meg kell nyernünk, de nagyon jó helyzetben vagyunk.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: