• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard: “Megérdemeljük az aranyat”  Frank Lampard szerint a Chelsea mindent megtett azért, hogy a szezon végén magasba emelhesse a Premier League trófeáját.

  Carlo Ancelotti csapata februárban meglepő 4-2-es vereséget szenvedett a Manchester City ellen, azóta viszont kifogástalan teljesítményt nyújtanak a londoniak.

  Kilenc bajnokit játszottak, melyből hetet megnyertek, egyet döntetlenre adtak és csak egyet vesztettek el. Menetelésük során megverték a Manchester Unitedet és a Liverpoolt is, az Aston Villának, valamint a Stoke Citynek pedig hét-hét gólt lőttek.

  Jelenleg egy ponttal vezetik a tabellát a United előtt, az utolsó fordulóban a Wigan Athleticet kell legyőzniük hazai pályán, hogy négy év után újra bajnokok legyenek, nem állnak tehát megoldhatatlan feladat előtt.

  “Voltak olyan időszakok, amikor nem tudtuk kihozni magunkból a maximumot, ilyenkor általában rögtön kihasználta a hibáinkat a United” – kezdte Lampard.

  “A legutóbbi kilenc-tíz meccsünkön azonban fantasztikusan játszottunk. Van még egy nagyon fontos mérkőzésünk, amit meg kell nyernünk, de nagyon jó helyzetben vagyunk.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: