• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Richards: “A Spurs a favorit”  A Manchester City védője, Micah Richards is elismeri, hogy jelenleg a Tottenham Hotspurnek van a legnagyobb esélye megszerezni a negyedik helyet.

  Jelenleg a londoniak állnak az utolsó Bajnokok Ligája-selejtezőt érő helyen, két ponttal megelőzve az ötödik Cityt, ráadásul a gólkülönbségük is sokkal jobb a manchesteriekénél.

  Richards is egyetért abban, hogy jól áll a Spurs, de mindkét csapatra várnak még nehéz meccsek és reméli, hogy a kék mezesek képesek lesznek felállni az Evertontól elszenvedett vereség után.

  “Jelenleg a Spursnek van rá a legnagyobb esélye, hogy negyedikként végezzen” – mondta az angol válogatott bekk.

  “Azt hittük, ki tudjuk használni, hogy egy meccsel kevesebbet játszottunk, mint ők, de végül kikaptunk, ami miatt mindenki nagyon csalódott.”

  “Ennek ellenére még van esélyünk odaérni, nem kell aggódnunk, mindannyian tudjuk, hogy elég erős a keretünk a célunk eléréséhez.”

  “Ugródeszkaként kell használnunk ezt a vereséget és újra győzelmi sorozatba kell kezdenünk. Innentől kezdve nincsenek kifogások, minden meccsen úgy kel játszani, mintha kupadöntő lenne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: