• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard megszorongatná a Unitedet



    A Chelsea középpályása, Frank Lampard figyelmeztette a Manchester Unitedet, hogy csapata mindent meg fog tenni a bajnoki címért.

    Frank Lampard és Michael BallackA Wigan Athletic ellen utolsó pillanatban begyötört győztes gól és a Liverpool botlása lehetővé tette a Kékek számára, hogy a előre lépjenek a második helyre.

    A londoniak hét pontos hátránnyal állnak a United mögött, ráadásul a Vörös Ördögök egy meccsel kevesebbet játszottak. Lampard ennek ellenére még mindig bízik csapata bajnoki esélyeiben.

    A középpályás arra számít, hogy riválisuk a tavalyi szezonhoz hasonlóan idén is elhullajt majd néhány pontot a hajrában.

    “Tavaly is sikerült közel kerülnünk a Unitedhez és végül csak kis híján maradtunk le a bajnoki címről. Most is megszorongathatjuk őket.” – mondta Lampard.

    “Mindenki azt mondja, hogy krízishelyzet van a klubnál, de szerintem nem olyan rossz ez a második hely. Viszonylag nagy a hátrányunk a United mögött, de mindent megtedzünk, hogy közelebb kerüljünk.”

    “Még sok pontot gyűjthetünk a szszon végéig, de, hogy őszinte legyek, a Manchester nagyszerű sorozatot produkál. Nem tudjuk, hogy ezt a formát fent tudják-e tartani.”

    “Reménykednünk kell, hogy botlani fognak. Csak magunkkal kell foglalkoznunk és annyi pontot kell gyűjtenünk, amennyit csak lehet.”

    “Lehet, hogy egyre nagyobb nyomást éreznek majd magukon, mint tavaly, amikor szintén a nyomukban voltunk. Még bármi megtörténhet.”

    “Nem nyerhetnek örökké, lehet, hogy fordul a szerencse és a bírói döntések is ellenük fordulnak majd.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: