• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Given a távozáson gondolkodik



    A Newcastle United kapusa, Shay Given nagyon csalódott a Liverpool elleni 5-1-es vereség miatt, így elképzelhető, hogy távozik a St. James’ Parkból.

    Shay GivenAz ír válogatott kapus jövője egyre bizonytalanabbnak tűnik a Sazrkáknál. A hírek szerint az Arsenal, a Tottenham Hotspur és a Manchester City is érdeklődik iránta.

    A Newcastle mestere, Joe Kinnear korábban azt mondta, nem fogják elengedni Givent januárban, ráadásul a 32 éves játékos jól érzi magát a csapatnál. A hálóőr ügyvédje, Michael Kennedy szerint azonban ügynökét nagyon zavarják a United pályán kívüli és belüli gondjai.

    Csütörtök este Kennedy közzé tett egy közleményt, melyben arról ír, hogy a kapus komolyan gondolkodik rajta, hogy 11 év után elhagyja a fekete-fehéreket.

    “Shay nagyon csalódott csapata Liverpool elleni gyenge teljesítménye miatt. Ez volt a legmélyebb pontja eddigi karrierjének, nagyon reméli, hogy ezt többé nem kell átélnie.” – áll a közleményben.

    “2006-ban azzal a feltétellel írt alá egy öt éves szerződést, hogy a csapat a legnagyobb trófeákért harcol majd. A jelenlegi problémáknak köszönhetően azonban mindössze a túlélésért küzdenek.”

    “Shay 11 éve hűségesen szolgálja a klubot. Úgy érzi, itt az ideje, hogy elgondolkodjon az Arsenal, a Manchester City és a Tottenham Hotspur érdeklődésén.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: