• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Nani új szerződést kapott



    Bár az utóbbi időben többször felmerült, hogy távozik az Old Traffordról, Nani egy új, négy éves szerződést írt alá a Manchester Uniteddel.

    A portugál szélsőnek még két év volt hátra a kontraktusából, amit még akkor írt alá, mikor 2007-ben a Sporting Lisszabontól a Vörös Ördögökhöz igazolt. Új szerződése 2014-ig köti őt klubjához.

    A 23 éves játékos remekül kezdte manchesteri pályafutását, majd visszaesés következett, de végre újra visszatalált a helyes útra. Sir Alex Ferguson mindig is biztos volt benne, hogy Nani megállja a helyét a Unitedben.

    “Nani egy kivételes tehetség, aki rengeteget fejlődött, mióta leigazoltuk. Örülünk, hogy hosszabbított, biztos vagyok benne, hogy sikeres jövő vár rá a Manchester Unitednél” – mondta Ferguson.

    A fiatal játékos szintén örömét fejezte ki a szerződéshosszabbítással kapcsolatban: “Boldog vagyok, hogy bebiztosítottam a jövőmet a klubnál. Egy álmom vált valóra, amikor a Manchester Unitedhez szerződtem.”

    “Az edzőktől rengeteg újat tanultam és hétről-hétre a világ legjobb játékosai mellett futballozhatok. Remélem, sok szép sikert megélhetek még a klub játékosaként.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: