• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie marasztalja három játékosát  A Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson szeretné, ha Gary Neville, Park Ji-sung, és Carlos Tevez is új szerződést kapna – ám elárulta, az argentin ügye még nagyon homályos.

  Carlos TevezTevez két éves kölcsönszerződés keretében van a Unitednél, amely a nyáron lejár, és a játékos, illetve a klub is szeretné egy végleges szerződés létrejöttét.

  Sajnos azonban a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen a klub ügyvezető-igazgatója mindent megtesz a játékos végleges megszerzéséért, ügynökével, Kia Joorabchiannal azonban több hónapos tárgyalássorozat után se jutott dűlőre Tevez ügyében.

  “Egyszerűen nem tudom mi lesz Tevezzel” – mondta Ferguson.

  “A kontraktusa májusig köti hozzánk, de nem rajtunk múlik, hogy még nem született meg a hosszabbítás.”

  “Nagyon nehéz az ügynökökkel. Minden menedzser, aki most januárban akar játékosokat szerződtetni, meg fogja ezt tapasztalni.”

  Ferguson nem csak dél-amerikai csatárát, hanem Park Ji-sungot, és Gary Neville-t is az Old Traffordon tartaná, és új szerződést ajánlana nekik.

  “Még nem beszéltünk David Gill-lel Gary szerződéshosszabbításáról, de biztos vagyok benne, hogy a teljesítményével rá fog szolgálni” – mondta a skót menedzser a csapatkapitány szezon végén lejáró szerződésével kapcsolatban.

  “Úgy tűnik mostanra már jó formába lendült, és amikor becseréltem a Middlesbrough ellen, remek munkát végzett.”

  “Az általa képviselt tapasztalat nagyon fontos számunkra.”

  Park már egy korábbi interjúban elmondta, a United részéről még senki nem kereste meg másfél év múlva lejáró szerződésével kapcsolatban, pedig ilyenkor már szokás felvenni azokkal a játékosokkal a kapcsolatot, akiket meg akar tartani a klub. Ferguson azonban nem esik kétségbe, és biztos benne, hogy az egykori PSV Eindhoven játékos is megkapja megfelelő időben új szerződését.

  “Egyelőre még nem az ő ügye a legfontosabb a számunkra, de mindenképpen hosszabbítást ajánlunk neki.”

  “Ji fantasztikus játékosunk, aki az egyik legsokoldalúbb ember a csapatunkban.”

  Forrás: ManUtdFanatics.hu
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: