• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Fergie marasztalja három játékosát



    A Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson szeretné, ha Gary Neville, Park Ji-sung, és Carlos Tevez is új szerződést kapna – ám elárulta, az argentin ügye még nagyon homályos.

    Carlos TevezTevez két éves kölcsönszerződés keretében van a Unitednél, amely a nyáron lejár, és a játékos, illetve a klub is szeretné egy végleges szerződés létrejöttét.

    Sajnos azonban a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen a klub ügyvezető-igazgatója mindent megtesz a játékos végleges megszerzéséért, ügynökével, Kia Joorabchiannal azonban több hónapos tárgyalássorozat után se jutott dűlőre Tevez ügyében.

    “Egyszerűen nem tudom mi lesz Tevezzel” – mondta Ferguson.

    “A kontraktusa májusig köti hozzánk, de nem rajtunk múlik, hogy még nem született meg a hosszabbítás.”

    “Nagyon nehéz az ügynökökkel. Minden menedzser, aki most januárban akar játékosokat szerződtetni, meg fogja ezt tapasztalni.”

    Ferguson nem csak dél-amerikai csatárát, hanem Park Ji-sungot, és Gary Neville-t is az Old Traffordon tartaná, és új szerződést ajánlana nekik.

    “Még nem beszéltünk David Gill-lel Gary szerződéshosszabbításáról, de biztos vagyok benne, hogy a teljesítményével rá fog szolgálni” – mondta a skót menedzser a csapatkapitány szezon végén lejáró szerződésével kapcsolatban.

    “Úgy tűnik mostanra már jó formába lendült, és amikor becseréltem a Middlesbrough ellen, remek munkát végzett.”

    “Az általa képviselt tapasztalat nagyon fontos számunkra.”

    Park már egy korábbi interjúban elmondta, a United részéről még senki nem kereste meg másfél év múlva lejáró szerződésével kapcsolatban, pedig ilyenkor már szokás felvenni azokkal a játékosokkal a kapcsolatot, akiket meg akar tartani a klub. Ferguson azonban nem esik kétségbe, és biztos benne, hogy az egykori PSV Eindhoven játékos is megkapja megfelelő időben új szerződését.

    “Egyelőre még nem az ő ügye a legfontosabb a számunkra, de mindenképpen hosszabbítást ajánlunk neki.”

    “Ji fantasztikus játékosunk, aki az egyik legsokoldalúbb ember a csapatunkban.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: