• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Egyre valószínűbb Tevez távozása  Carlos Tevez egy interjújában elárulta, nagy esély van rá, hogy a szezon végén távozik a Manchester Unitedtől.

  Carlos TevezAz argentin sztár két éves kölcsönszerződése nyáron lejár az Old Traffordon, a United pedig egyelőre sem egyezett meg a játékjogát birtokló szervezettel a kontraktus véglegesítéséről.

  Úgy tűnik azonban, hogy Tevez nem bánná, ha távozhatna, mivelebben az idényben legfőképpen csak a kispadon ül. A korábbi West Ham-játékos legszívesebben Spanyolországban folytatná pályafutását.

  “Igaz, hogy nagyon sokat ülök a padon és szeretnék többet játszani. Ha lehetőséghez jutok, mindent megteszek, hogy bizonyítsak” – mondta Tevez a madridi Cadena COPE rádiónak.

  “Az is igaz, hogy jelenleg több esélyt látok arra, hogy távozok, mint arra, hogy maradok. A szurkolók nagyon szeretnek és mögöttem állnak, ezért nem szeretnék hazudni nekik.”

  “Amikor a United mezét viselem, az életemet is odaadnám a csapatért a pályán. Hogy mit hoz a jövő? Még nem tudom, szeretnék kipróbálni magam a spanyol bajnokságban, de még semmi nem biztos. Egyelőre olyan csapatot sem tudnék mondani, ahol a legszívesebben játszanék.”

  “A szurkolók és a nagy múlttal rendelkező Manchester United iránti tiszteletből nem szeretnék távozni, de ha a karrierem szempontjából vizsgálom a helyzetet, az lenne a legjobb, ha elmennék.”

  “Állandó játéklehetőségre van szükségem, hogy a legjobbat tudjam nyújtani. Ha ezt nem kapom meg, akkor valószínűleg ez lesz az utolsó szezonom itt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: