• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Guardiola nem lesz a Vörös Ördögöké  A Barcelona vezetősége cáfolta azokat a híreket, melyek szerint Pep Guardiola néhány éven belül a Manchester Unitedhez szerződne.

  A 39 éves mester elképesztően jól kezdte a menedzseri pályafutását a Barcánál. Úgy tűnik, a United vezetői benne látják Sir Alex Ferguson méltó utódját.

  Guardiola szerződése nyáron lejár a katalán klubbal, de a csapat elnöke, Joan Laporta szerint semmi esély rá, hogy a fiatal szakember elhagyja a gránátvörös-kékeket.

  “Nem kerülhetjük el a hasonló pletykákat, hiszen Pep a világ legjobb menedzsere, így természetes, hogy sok csapatot érdekel” – mondta Laporta.

  “Tudjuk, hogy a Manchester United is az érdeklődők között van, de hosszú és sikeres út áll még Pep előtt a Barcelonánál.”

  “Szeretnénk a lehető leghamarabb eloszlatni minden kételyt a jövőjével kapcsolatban és új szerződést kötni vele, de időt kért, mi pedig tiszteletben tartjuk a döntését.”

  “Bízunk benne, hogy hosszabbítani fog, mégpedig hamarosan, de nem kényszeríthetjük rá az akaratunkat. Türelmesnek kell lennünk és ki kell várnunk, amíg dönt.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: