• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Guardiola nem lesz a Vörös Ördögöké



    A Barcelona vezetősége cáfolta azokat a híreket, melyek szerint Pep Guardiola néhány éven belül a Manchester Unitedhez szerződne.

    A 39 éves mester elképesztően jól kezdte a menedzseri pályafutását a Barcánál. Úgy tűnik, a United vezetői benne látják Sir Alex Ferguson méltó utódját.

    Guardiola szerződése nyáron lejár a katalán klubbal, de a csapat elnöke, Joan Laporta szerint semmi esély rá, hogy a fiatal szakember elhagyja a gránátvörös-kékeket.

    “Nem kerülhetjük el a hasonló pletykákat, hiszen Pep a világ legjobb menedzsere, így természetes, hogy sok csapatot érdekel” – mondta Laporta.

    “Tudjuk, hogy a Manchester United is az érdeklődők között van, de hosszú és sikeres út áll még Pep előtt a Barcelonánál.”

    “Szeretnénk a lehető leghamarabb eloszlatni minden kételyt a jövőjével kapcsolatban és új szerződést kötni vele, de időt kért, mi pedig tiszteletben tartjuk a döntését.”

    “Bízunk benne, hogy hosszabbítani fog, mégpedig hamarosan, de nem kényszeríthetjük rá az akaratunkat. Türelmesnek kell lennünk és ki kell várnunk, amíg dönt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: