• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Két hiányzó a Unitednél



    Sem Owen Hargreaves, sem Gary Neville nem utazott el a Manchester Uniteddel Dániába, a keddi, AaB Aalborg elleni BL-meccsre.

    Hargreaves ismét térdproblémával küzd, ami azóta kisérti, hogy a Bayern Münchentől a manchesteriekhez került, ezért inkább otthon maradt, hogy hatékonyabb ápolást kapjon.

    Arra azonban nem adtak magyarázatot a Vörös Ördögök, hogy Neville miért nem lesz ott az Energi Nord Arenában megrendezésre kerülő meccsen.

    A csapatkapitány körülbelül 18 hónap kihagyás után látszólag minden probléma nélkül játszotta végig a hétvégi, Bolton Wanderers elleni meccset. Helyén minden bizonnyal Wes Brown játszik majd.

    Sir Alex Ferguson azonban valószínűleg nincs kétségbe esve, hiszen többi játékosa egészséges, csak a támadásoknál olyan futballistákra számíthat majd, mint Dimitar Berbatov, Carlos Tevez, Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo.

    Az Aalborg védője, Michael Jakobsen a United ellen tölti le egymeccses eltiltását, Kasper Risgard és Jeppe Curth játéka pedig kérdéses, hiszen mindketten kihagyták a legutóbbi edzést.

    A manchesteriek várható kerete: Van der Sar, Amos, Rafael, Brown, Ferdinand, Vidic, Evans, Evra, O’Shea, Fletcher, Ronaldo, Anderson, Scholes, Park, Giggs, Nani, Gibson, Berbatov, Tevez, Rooney, Welbeck.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: