• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Lampard a távozáson gondolkodott



    Frank Lampard elmondta, édesanyja, Pat halála után komolyan gondolkodott azon, hogy távozik a Chelsea-től.

    Frank LampardA 30 éves középpályást leggyakrabban az Internazionalével hozták szóba a nyári átigazolási időszak alatt, ami nem meglepő, hiszen Jose Mourinho vezeti az olasz gárdát, aki a Stamford Brdige-en is megfordult.

    Lampard nemrég meghosszabbította szerződését a Chelsea-vel, de elmondta, nyáron komolyan foglalkoztatta a távozás gondolata.

    “A tavalyi szezonban gyászoltam, semmi másra nem tudtam gondolni. Furcsa módon ez könnyebbé tette a játékot, mert csak egy dologra gondoltam, nem voltak hullámvölgyek vagy kiemelkedően jó időszakok.” – mondta az angol válogatott középpályás.

    “Nyáron volt egy időszak, amikor szerettem volna távozni. Nem tudtam elképzelni, hogy a Chelsea-ben játszom és nem látom az édesanyámat, ha kinézek a lelátóra. Ezt még mindig nehéz elfogadni.”

    “Sok dolgot csináltunk együtt, teaházba, éttermekbe jártunk, együtt vásároltunk. Sok olyan hely volt, ahová egy időben nem tudtam bemenni. Azt gondoltam, nem tudok így élni tovább, el kell hagynom Londont.”

    “Végül mégsem tettem meg. Nem akarok tiszteletlen lenni az Inter Milan felé, az övék egy nagyszerű klub, de nem ezért igazoltam volna hozzájuk, hanem édesanyám miatt.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: