• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ancleotti nyugalomra inti játékosait  Carlo Ancelotti, a Chelsea mestere elmondta a véleményét a Tottenham Hotspur elleni meccsről, majd azt kérte játékosaitól, hogy ne essenek pánikba.

  A Kékek eddig négy ponttal álltak a Manchester United előtt a Premier League tabellájának élén, de ez az előny egy pontra csökkent, miután a Vörös Ördögök legyőzték a Manchester Cityt, Lampardék viszont kikaptak a Tottenhamtől.

  Ancelotti főként a gyenge védekezést tartja felelősnek a vereségért, de tudja, nem szabad pánikba esni, különben a United könnyedén megelőzheti őket.

  “Főként a védelmünkkel voltak gondok. Túl könnyedek voltak a hátvédek, nem léptek oda keményen a labdákért. Frank Lamaprd ugyan szépített, de kiállították Terryt, tíz emberrel pedig esélyünk sem volt” – mondta az olasz szakember.

  “Tudjuk, mit kell tennünk a hátralévő fordulókban. Nincs okunk kapkodásra, hiszen az élen állunk és már csak három meccs van hátra a szezonból.”

  “Van még két hazai és egy nehéz idegenbeli mérkőzésünk. Ha mindegyiket sikerrel vesszük, újra mi leszünk Anglia legjobbjai. Az egypontos előny ne is olyan rossz a bajnokság ezen szakaszában.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: