• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ancelotti: egyre távolabb a címvédés



    A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti csalódottan nyilatkozott csapata Stoke City elleni döntetlenje után. Ő is jól tudja, hogy ezzel tovább csökkentek a Kékek esélyei a címvédésre.

    A Manchester United hátrányból felállva végül 4-2-es győzelmet aratott a West Ham United ellen, a Chelsea viszont botlott, ők 1-1-et játszottak a Stoke-kal a Britannia Stadiumban.

    A londoniak már korán hátrányba kerültek Jonathan Walter remek egyéni akciója után, Didier Drogba ugyan még az első játékrészben egyenlített, de több gólt már nem esett a találkozón, bár a kapufát mindkét csapat megdöngette.

    Ancelotti érthetően csalódottan beszélt a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón, elmondása szerint mostantól a címvédés helyett a harmadik hely bebiztosítására kell törekedniük.

    “Ezzel az eredménnyel tovább nőtt a különbség köztünk és a Manchester United között, de nem szabad a többiekkel foglalkoznunk, az a fontos, hogy mi jól játsszunk a hátralévő meccseken” – mondta az olasz mester.

    “A legfontosabb, hogy legalább a harmadik helyet megszerezzük és bebiztosítsuk a Bajnokok Ligájában való részvételünket a következő szezonra. A bajnoki cím megnyerése innentől kezdve pokoli kemény feladatot jelent, igaz, a mostani meccs előtt sem voltunk éppen könnyű helyzetben.”

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: