• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hodgson bosszút állt a Liverpoolon  Roy Hodgson stílusosan vett revánsot a Liverpoolon kirúgásáért, jelenlegi csapatát, a West Bromwich Albiont ugyanis meglepetésre győzelemre vezette a Vörösök ellen.

  Nem indult jól a ‘Pool számára a találkozó, Glen Johnsont és Daniel Aggert is korán le kellett cserélni sérülés miatt, ráadásul nem is igen sikerült fogást találni a hazaiakon.

  A második félidő ötödik percében aztán megtört a jég, Martin Skrtel fejelt a WBA kapujába, ezzel a papírformának megfelelően vezetéshez juttatva a liverpooliakat.

  Nem sokáig örülhettek azonban a vörös mezesek, Szotíriosz Kirjákosz ugyanis a tizenhatoson belül szabálytalankodott Peter Odemwingie-vel szemben. A megítélt büntetőt Chris Brunt váltotta gólra.

  A rendes játékidő vége előtt egy perccel ismét Kirjákosz szabálytalankodott tizenegyest érően, és ismét Odemwingie volt a szenvedő fél. A pontrúgást is ugyanúgy Brunt vállalta magára, mint korábban és ezúttal sem hibázott, ezzel 2-1-es sikerhez segítve a birminghamieket.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: