• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Chelsea-nek jól jött Rooney sérülése  A Chelsea menedzsere, Carlo Ancelotti úgy gondolja, csapatának komoly előnyt jelenthet a Manchester United elleni rangadón Wayne Rooney hiánya.

  Az angol válogatott támadó biztosan nem lesz ott a szombati rangadón, mivel a Bayern München otthonában 2-1-re elveszített BL-meccsen bokasérülést szenvedett.

  Rooney a szezon során 35 gólt szerzett, ebből 26-ot a bajnokságban. A Chelsea is jó formában van, legutóbbi két meccsén 12 gólt szerzett a csapat, ráadásul a 30 gólos Didier Drogba is teljesen felépült.

  Ancelotti reméli, csapata ki tudja használni a korábbi Everton-játékos hiányát és megelőzi a Unitedet a bajnoki tabellán.

  “Mindenki tudja, hogy Wayne Rooney milyen fontos tagja a Manchester Unitednek, ő egy fantasztikus játékos. Remek formában van, ez a sérülés most nagyon jól jött nekünk” – kezdte az olasz mester.

  “Néha azonban egy csapat még a szokásosnál is jobban küzd, ha egy fontos játékosa hiányzik, erre is oda kell figyelnünk. Az utolsó másodpercig koncentrálnunk kell és jól kell játszanunk, mert a United nagyon veszélyes csapat és sok játékosuk van, akik megnehezíthetik a dolgunkat.”

  “Szeretnénk végig uralni a meccset, ami az Old Traffordon nem könnyű, de meg fogjuk próbálni. Nagyon fontos mérkőzés lesz, mert a jelenlegi listavezetővel játszunk. Az első hely sorsa azonban csak a szezon legvégén dől majd el.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: