• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Lampard jó eredményeket vár Ancelottitól  A Chelsea középpályása, Frank Lampard szerint Carlo Ancelotti képes lehet magasabb szintre emelni a londoniak játékát.

  Carlo AncelottiA korábbi West Ham-játékos aki jelenleg az angol válogatottal készül a Kazahsztán és Andorra elleni vb-selejtezőkre, izgatottan várja, hogy mire lesz képes csapata az olasz mester irányítása alatt.

  “Hogy képes lesz-e Carlo Ancelotti javítani a klub játékán? Remélem, hogy igen. Szerintem a klub jó döntést hozott, mindenki örül, hogy ő lett a menedzserünk” – mondta Lampard.

  “Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat a Guus Hiddinkkel töltött hat hónap alatt, de pontosan tudtuk, hogy a szezon végén mindez véget ér. Kénytelenek voltunk beletörődni.”

  “Ancelotti egy nagyon jó menedzser, elég megnéznünk, milyen trófeákat nyert, milyen játékosokkal dolgozott együtt, és mi a véleményük róla azoknak, akik már játszottak az irányítása alatt.”

  “Volt szerencsém sok vezetőedzővel együtt dolgozni, például José Mourinhóval és Hiddinkkel. Izgatottan várom, hogy mi lesz Ancelotti irányítása alatt, mivel eddig csak jó dolgokat hallottam róla.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: