• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fontos helyet foglal el a Leeds Benitez listáján!  A Chelsea vezetőedzője, Rafa Benitez azt akarja, hogy a Chelsea komolyan vegye a Ligakupában a Leeds United elleni negyeddöntőt.


  A kékek 1-0ra vesztették el a Klub VB döntőjét a Corinthians ellen vasárnap, de vissza akarnak vágni szerdán, amikor is a Leedshez utaznak.
  Benitez kiemelte azt a vágyát, hogy a nyugat londoniakat a döntőbe vezesse:
  “ Nekünk minden trófea fontos, és most egy győzelemmel már az elődöntőben lennénk, tehát mindent meg fogunk tenni a győzelemért.”
  A madridi születésű szakember aláhúzta azt a tényt, hogy külföldi játékosai is tisztában vannak azzal, milyen nagy a rivalitás a Leeds és a Chelsea között.
  Hozzátette:”Beszélni fogok a játékosaimmal, és elmagyarázom nekik azt, hogy milyen fontos minden mérkőzés számunkra, valamint hogy ez milyen fontos esemény számunkra, valamint azt, hogy ez a meccs mennyire fontos a szurkolóink számára is.”
  “Úgy gondolom, hogy ez egy jó este lesz a játékosok, valamint az emberek számára, hogy jól teljesítsenek a pályán, és mindent jól hajtsanak végre.”
  “Nem gondolom azt, hogy a meccseinket úgy fognánk fel, mint valamilyen harcot, hanem úgy, mint egy futball mérkőzést. Megpróbálunk a legjobban játszani, és élvezni a játékot.”
  Végül, a Liverpool egykori edzője beszélt arról is, hogy nem nézi le a Leeds vezeteőedzőjét, majd hozzátette: “ Mindegyikünknek megvan a véleménye a másikról, de profi vagyok, és megpróbálom a munkámat végezni, és nem akarok semmibe sem belekeveredni.”
  “Profi vagyok, és nincs semmi bajom se vele. Úgy gondolom, elég sokan figyelnek minket, szóval profihoz méltóan is kell viselkedjünk.”

   

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Egyéb kupák

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: