• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Wenger: “Elfáradtunk”



    Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger attól tart, fiatal csapata már most elfáradt és emiatt elúszhat ez a bajnoki szezon is.

    Az Ágyúsok tegnap 2-1-es vereséget szenvedtek az újonc Stoke Citytől, előtte pedig 4-4-es döntetlent játszottak a városi rivális Tottenham Hotspurrel.

    Wenger szerint csapata ismét kifáradt, mint az elmúlt néhány évben, ami nem jó hír a számukra, hiszen a következő hat napban három meccsük lesz, kezdve a szerdai BL-találkozóval.

    A londoniak dolgát az sem könnyíti meg, hogy Emmanuel Adebayor, Theo Walcott és Bacary Sagna is megsérült, Robin van Persie pedig piros lapot kapott a Stoke ellen.

    “Nagyon keményen próbálkoztunk, de a Stoke játékosai jelenleg nagyon jó állapotban vannak fizikálisan. Fáradtnak tűntünk, mert sok meccset játszottunk a közelmúltban.” – mondta a francia

    “Jelenleg szenvedünk, de nem hiszem, hogy az önbizalmunkkal lenne gond. Szerdán is nehéz meccsünk volt és jövő héten is lesz egy hétközi meccsünk a BL-ben.”

    “Sajnos fontos játékosaink sérültek meg, de ez a játék velejárója. Amikor nem vagy olyan jó formában és fáradt vagy, nem tudsz olyan könnyen elugrani a becsúszó lábak elől.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: