• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Bendtner: Nagy meccsként kell a mai találkozót kezelni!  Nicklas Bendtner szerint a keddi Ligakupa meccset úgy kell kezeljék, mint egy BL találkozót.Nicklas Bendtner
  A Pl két jó helyen álló csapata találkozik egymással az Emiratesben, és Bendtner szerint a taktikai és a mentális felkészítés is nagyon fontos lesz.
  “Amikor két nagy csapat találkozik egymással, akkor az bárhogy elsülhet. Ez majdnem olyan, mint a BL, mivel most taktikailag és mentálisan is fel kell legyünk nagyon jól készülve.
  “A meccs kulcsa az első 5 vagy 10 perc lesz mindkét félidőben. Nagyon sok gól esik ilyenkor, mivel a koncentráció ilyenkor visszaesik. Akárki elleni is játszunk, nagyon koncentráltak kell legyünk, ilyenkor pedig még inkább.”
  Bendnter idei első meccsét a csapatban a Ligakupában játszotta, több, mint 2 év máshol szereplés után, viszont elismerte, hogy viszonylag könnyű volt az átállás, miután a Sunderlandhez és a Juventushoz kölcsön volt adva.
  “Mindig is ismertem a klubot, és nem kellett adaptálódjak. A legfontosabb az volt, hogy újra formába lendüljek, játékkal. Itt vagyok most, és megpróbálok többet szerepelni.
  “Amikor a csapat jól játszik, akkor meg kell ragadd a lehetőséget, amit kapsz.”

  Forrás:www.arsenal.com
  Témakör:
  Egyéb kupák

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: