• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini fogadja, hogy megmarad a City támadó mentalitása!  A chileit lenyűgözte csapata Upton Parkbeli teljesítménye, és már alig várja a CSZKA Moszkva és a Chelsea elleni meccseket.Pellegrini
  A City megszerezte idei első idegenbeli győzelmét, miután szombaton legyőzte 3-1re a West Hamet, többek között Agüero duplájával.
  A Cardiff és az Aston Villa elleni 3-2es vereségek miatt már többen megkérdőjelezték Pellegrini idegenbeli filozófiáját. A csapat támadó mentalitása viszont megmaradt, és a City 10 gólt szerzett eddigi idegenbeli meccsein, ha az összes tornát figyelembe vesszük, és Pellegrini szerint a szurkolók csak több ilyet várhatnak.
  “Ezelőtt 2 idegenbeli vereséget szenvedtünk, mindkétszer 3-2re, viszont a két idegenben lőtt gól nem is rossz,”mondta Pellegrini a Sky Sportsnak.
  “Most 3at szereztünk. Megpróbálunk továbbra is támadni, mivel úgy gondolom, hogy a csapat mindig támadó felállásban kellene játsszon.
  “Biztosak voltunk abban, hogy tudunk majd idegenben is nyerni. A Cardiff és a Villa elleni vereségek nem tükrözték hűen a teljesítményt.
  “Ma sikerült jól is játszani és nyerni is. Ma nagyon jól ment a játék.
  “Úgy gondolom, hogy meg kell tartsuk ezt a támadó mentalitást más meccseken is, de koncentrálni kell a védelemben is. Ma ez is jól ment.”
  Pellegrini nincs illúziók alatt emiatt az eredmény miatt, mivel az Arsenal és a Chelsea is nyert, így ez nyomást helyezett a csapatára.
  A BL-ben a csapat a CSZKA Moszkvahoz utazik szerdán, mielőtt a Stamford Bridgere látogatna. Pellegrini több változást is ígért a csapatban.
  “Nagyon fontos volt a mai meccs. Mielőtt kezdtünk, tudtuk, hogy a Chelsea és az Arsenal is nyertek, így nyernünk kellett, hogy ne legyünk több, mint 3 pontra a listavezetőtől.
  “A Chelsea ellen pontokat kell szerezzünk idegenben. Az se lehet probléma nekünk, hogy nagyon jó játékosaink vannak a padon.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: