• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A MU kész meghallgatni a Youngra érkező ajánlatokat!  Az angol szélső már nem a kezdő tagja az Old Traffordon, és nem játszott a Manchester City ellen 4-1re elvesztett szeptemberi meccs óta. Ashley Young
  A 28 éves játékos nagyszerűen kezdett, miután 17 millió fontért érkezett 2 éve az Aston Villatól, de a sérülések és a formavesztés miatt egyre hátrább került a kezdő 11től.
  Különböző források szerint  el akarják adni a 110 ezer fontos+bónuszos fizetéssel rendelkező játékost, aki nincs benne David Moyes hosszú távú terveiben sem.
  Az egykori Watford sztár hírneve több alkalommal is csorbult, a legutóbb a Crystal Palace elleni 2-0ás győzelem alkalmával.
  Moyes kritizálta Youngot, és a kapcsolatuk megromlott, miután a játékos elesett a Kagisho Dikgacoial való találkozáskor. Ez 11est jelentett a csapatának, valamint piros lapot a dél afrikainak.
  “Nem szeretem a búvárkodást, és megérdemelt volna egy lapot. Nem szeretem ha a játékosaim, vagy bárki ezt csinálja,”mondta Moyes.
  “Ha megnézik a büntetőt, a fiú kitette a lábát, és Ashley lába botlott ebbe bele. Ashley belebotlott, viszont nem szeretem az ilyeneket.”
  Young a City elleni 1-4 óta nem szerepelt a csapatban, és Roy Hodgson sem hívta be a Montenegró és Lengyelország elleni VB selejtezőkre.
  Adnan Januzaj, aki nemrég hosszabbított még 5 évvel, jó formája miatt egyre kevesebb esély fog maradni Young játékára.
  Young kezdőbe való visszatérését még Nani is akadályozza, aki szintén nemrég hosszabbított, de rajta kívül még számításba jön a japán válogatott Shinji Kagawa, valamint a Palacetól januárban 17 millió fontért igazolt Wilfried Zaha is.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: