• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Manchester United edzője, David Moyes az Atletico ásza, Koke iránt érdeklődik!  A skót, David Moyes azért utazott a spanyol fővárosba, hogy lássa a 21 éves középpályást, aki nemrég hosszabbított a piros-fehér csapattal.Koke
  A skót, aki kreatívabbá akarja tenni a csapat középpályáját, VIP helyet kapott az Atletico meccsén, és beszélt a csapat sportigazgatójával, Jose Luis Camineroval is.
  “Gondolom, hogy azért jött, hogy lásson minket a BL-ben, mivel ők is bejutottak a legjobb 16 közé,”mondta az egykori spanyol válogatott a Canal Plusnak a meccs után.
  “Beszéltünk, viszont nem mondta meg konkrétan, hogy miért is jött…”
  Koke 90 percet játszott Diego Simeone csapatában, amely már a forduló előtt továbbjutott, de az utolsó meccsét is megnyerte, 2-0-ra, Raul Garcia és Diego Costa góljai révén.
  A 21 éves játékos 10 gólt szerzett eddigi 134 Atletico-s meccsén, és a spanyol válogatottban is szerepelt 7 alkalommal, miután idén debütált a La Roja-ban.
  A középpályás nemrég írta alá új szerződését a Calderonban, amely így 2018-ig érvényes. A játékos ezt nyilatkozta a Canal Plusnak:
  “Nem tudtam David Moyes jelenlétéről, de nem aggódom, mivel a nyáron hosszabbítottam.”
  A United már több hónapja figyeli őt, mivel nagyszerűen passzolna a csapatba kora, technikája és sokoldalúsága miatt is, lévén, hogy a madridi születésű fiatal a középpálya és a támadósor több posztján is tud játszani.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: