• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • A Chelsea leigazolta Diego Costat!  A Chelsea leigazolta 5 évre az Atletico Madridtól Diego Costat.
  CostaAz átigazolás már hónapok óta lebegett.A csapatok már korábban, júliusban megegyeztek egymással, így a támadó most a PL-ben játszhat.
  A hírek szerint a támadó, aki brazilnak született, viszont a spanyol válogatottban játszott, megközelítőleg 32 millió fontért igazolhat a Chelseabe.
  “A Chelsea Football Club örömmel jelenti be azt, hogy ma befejezte Diego Costa átigazolását az Atletico Madridtól,aki 5 évre írt alá,”írta a csapat weboldala.
  “A szezon előtti európai felkészítésben csatlakozik a csapathoz.”
  Costa nagyon örül, hogy csatlakozhat a csapathoz, és már várja azt, hogy abban a csapatban játsszon, amely ellen játszott tavaly, még az Atletico mezében.
  Costa szerezte a spanyolok 2. gólját a 3-1-es idegenbeli győzelem alkalmával, az elődöntő visszavágóján, az elmúlt szezonban, így a csapat a Real Madrid ellen játszhatott, a döntőben.
  A 25 éves játékos 35 gólt szerzett az Atleticonál az elmúlt szezonban, így segítette bajnoki címhez a csapatot, viszont most új kihívás előtt áll a Premier Leagueben.
  “Nagyon boldog vagyok, hogy leigazolt a Chelsea.”
  “Mindenki tudja, hogy ez egy nagy csapat, és erős a bajnokság, és már én is nagyon várom azt, hogy Angliában játszhassak, egy fantasztikus edzővel, fantasztikus csapattársakkal.
  “Az elmúlt szezonban játszottam a Chelsea ellen, így ismerem a keretet, amelyikhez csatlakozok.
  “Mindenkinek köszönetet akarok mondani az Atleticonál, akik által az a játékos lettem most, aki vagyok. Nagyszerű időszak volt ez, de most egy új kalandba kezdek, és remélem, hogy sok trófeát nyerünk a Chelseavel.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: