• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Chelsea leigazolta Diego Costat!



    A Chelsea leigazolta 5 évre az Atletico Madridtól Diego Costat.
    CostaAz átigazolás már hónapok óta lebegett.A csapatok már korábban, júliusban megegyeztek egymással, így a támadó most a PL-ben játszhat.
    A hírek szerint a támadó, aki brazilnak született, viszont a spanyol válogatottban játszott, megközelítőleg 32 millió fontért igazolhat a Chelseabe.
    “A Chelsea Football Club örömmel jelenti be azt, hogy ma befejezte Diego Costa átigazolását az Atletico Madridtól,aki 5 évre írt alá,”írta a csapat weboldala.
    “A szezon előtti európai felkészítésben csatlakozik a csapathoz.”
    Costa nagyon örül, hogy csatlakozhat a csapathoz, és már várja azt, hogy abban a csapatban játsszon, amely ellen játszott tavaly, még az Atletico mezében.
    Costa szerezte a spanyolok 2. gólját a 3-1-es idegenbeli győzelem alkalmával, az elődöntő visszavágóján, az elmúlt szezonban, így a csapat a Real Madrid ellen játszhatott, a döntőben.
    A 25 éves játékos 35 gólt szerzett az Atleticonál az elmúlt szezonban, így segítette bajnoki címhez a csapatot, viszont most új kihívás előtt áll a Premier Leagueben.
    “Nagyon boldog vagyok, hogy leigazolt a Chelsea.”
    “Mindenki tudja, hogy ez egy nagy csapat, és erős a bajnokság, és már én is nagyon várom azt, hogy Angliában játszhassak, egy fantasztikus edzővel, fantasztikus csapattársakkal.
    “Az elmúlt szezonban játszottam a Chelsea ellen, így ismerem a keretet, amelyikhez csatlakozok.
    “Mindenkinek köszönetet akarok mondani az Atleticonál, akik által az a játékos lettem most, aki vagyok. Nagyszerű időszak volt ez, de most egy új kalandba kezdek, és remélem, hogy sok trófeát nyerünk a Chelseavel.”

    Forrás:www.teamtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: