• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Nem voltam hasznos többé a Chelseanél-mondta Ashley Cole!  Az angol bal bekk elmondta, hogy Jose Mourinhonak nem volt többé szüksége rá, és nagyon örül annak, hogy Rudi Garcia csapatába igazolt.
  Ashley ColeA veterán védő Cesar Azpilicueta mögött volt a sorban az elmúlt szezonban, de most a Serie-A-ban akar sikeres lenni, miután lejárt a szerződése a Chelseanél.
  Cole, aki 2 évre írt alá, ezt mondta: “Mindig jó volt a kapcsolatom Mourinhoval, de az évek teltek, és már nem voltam hasznos a csapatban.
  “Az ügynököm elmondta, hogy az AS Roma érdeklődik irántam, és része akartam lenni a projektnek.
  “Beszéltem Rudi Garciaval, aki elmondta mennyire akar engem a csapatba. Ugrottam is a lehetőségre.
  “Idejöttem, hogy a BL-ben játszhassak. Az AS Roma ambiciózus klub, és kihívás számomra az, hogy megharcoljak a helyemért. Remélem, hogy jó lesz a következő szezonunk és megnyerjük a Serie-A-t.”
  David Beckham az egyetlen olyan angol játékos, aki az elmúlt években játszott Olaszországban-az AC Milanban. Cole elmondta azt is, hogy honfitársai vonakodnak, hogy kilépjenek a komfortzónából.
  “Az angol játékosok félnek külföldön játszani, és ezért döntenek úgy, hogy otthon maradnak.
  “Volt esélyem arra, hogy távozzak Londonból, más nyelvet beszéljek, és más kultúrában éljek. Nem félek a nyomástól.
  “Elég fitt vagyok, és összetett lesz az előszezonom, de még van egy kicsi. Remélem, hogy teljesen fitt leszek, amikor visszatérünk Amerikából (a Róma szezon előtti túrájáról).”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: