• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Chelsea akarja Filipe Luist, viszont az Atletico nem akarja eladni-mondja ügynöke!



    Jose Mourinho bal oldali védőt keres, viszont Garcia Quilon szerint csak nehezen tudná megszerezni játékosát Diego Simeone csapatából.
    Filipe LuisA 28 éves játékos alapjátékos volt idén az Atleticonál, amely spanyol bajnok lett, és ezüstérmes lett a BL-ben, miután a Real Madrid nyert ellenük a döntőben.
    Filipe Luis ügynöke, Garcia Quilon elmondta, hogy a Chelsea érdeklődik a játékos iránt, de nehéz dolguk lesz ,mivel az Atleti meg akarja tartani legjobbjait.
    “Érdeklődés van, de az Atletico nem akarja eladni,”mondta Quilon a Chelea érdeklődéséről.
    “Mindenkit meg akarnak tartani a következő szezonra, meglátjuk viszont mi fog történni.”
    Luis 4 éve játszik a Vicente Calderoban, miután a Deportivotól érkezett, és most bekerült a brazil válogatott tartalék listájára is.
    Jose Mourinho bal oldali védőt keres, miután Ashley Cole szerződése lejár, és azért, mert Cesar Azpilicueta játszott ezen a poszton idén-bár ő jobb oldali védő eredetileg.
    Az Atletico 28 gólt kapott 36 bajnoki meccsén, és Luis tapasztalata valamint felépítése jól illene Mourinho elképzeléseibe.
    Luke Shaw iránt is érdeklődnek, viszont ebben az esetben a MU esélyesebb, lévén, hogy a Chelsea valamint a City is vissza kell fogja a költekezést a Pénzügyi Fair Play miatt.

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: