• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Fulham leigazolta Stekelenburgot!



    A Fulham leigazolta az AS Romatól Maarten Stekelenburgöt, a transzfer árát viszont nem hozták nyilvánosságra.
    A 30 éves holland válogatott 4 éves szerződést írt alá, miután 2 évet töltött a Serie-A-ban.
    Nagyon örül annak, hogy a Premier Leaguebe jöhetett.
    “Nagyon boldog vagyok, hogy a Fulhambe jöhettem, és annak is, hogy ilyen hamar megtörtént az igazolás, így teljes mértékben a felkészülésre koncentrálhatok,”mondta a csapat hivatalos weboldalának.
    “Nagyon jó, hogy újra Martinnal dolgozhatok, mivel ő nagyon jól tudja mit is tudok, és már alig várom azt, hogy a csatlakozhassak a csapathoz az előszezonban, hogy így minél több időt tölthessek itt a szezon előtt.”
    Stekelenburg Martin Jollal az Ajaxnál dolgozott együtt, és az 57 éves szakember is nagyon boldog, hogy újra együtt dolgozhatnak.
    “Maarten Stekelenburg nagyon jó kapus, akit már az Ajaxtól ismerek. A holland válogatottban is ő véd, ezért még inkább érdeklődtem iránta. Biztos vagyok abban, hogy fantasztikus munkát fogunk végezni a Barclays Premier Leagueben,”mondta.
    “Nagyon jó játékos, és a képességei, az, hogy jól lát a pályán, és az, hogy gyorsan reagál, egyszerűen fantasztikusak;ezáltal egy fantasztikus játékos kerül az eddig is jó kapusaink mellé.
    “Nagyon boldog vagyok, hogy ő is jönni akart, és azzal is, ahogyan eddig a nyarunk alakul az átigazolások terén. Szóval nagyon elégedett vagyok.”
    Stekelenburg 54 alkalommal volt válogatott, és részt vett a 2010es VB-n is, ahol Hollandia Spanyolországtól szenvedett vereséget a döntőben.

    Forrás:www.soccerway.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: