• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Remy is Ranger lett!



    A francia válogatott 4,5 évre írt alá.

    A QPR leigazolta a francia válogatott csatárát, Loic Remyt az Olympique de Marseille csapatától, nem nyilvánosságra hozott összegért.
    A 26 éves játékos 4,5 évre írt alá a Loftus Roadra, miután az R klubrekordnak számított összegért igazolta le.
    Remy-17 válogatott meccs alatt 4 gólt szerzett-már játszhat szombaton a West Ham United ellen, miután megérkezik az engedélye.
    Harry Redknap régóta le akarja igazolni a csatárt, és kifejezte azt, hogy nagyon örül az igazolásnak. Ezt mondta a qpr.co.uk-nak: “Nagyon boldog vagyok, hogy ide tudtam hozni-egy nagy vétel számunkra.
    “Úgy gondolom, hogy nagyon dolgoztunk ezért, de Tony Fernandes szintén ennyire megdolgozott ezért. Nem akarta feladni, és nagyszerű, hogy itt van most.
    “Ő egy olyan játékos, akit mindig is tiszteltem. Nagyon sokszor néztem meg már őt az utóbbi években. Tavaly 3 vagy 4 órát beszéltem vele, és úgy gondolom, ez nagyon fontos volt.
    ” Gyors, tud gólokat lőni, és jól sprintel. A mozgása tökéletes. Megvan a lehetősége arra, hogy egy nagyon jó csatár legyen.
    Remy-aki a 18as mezt viseli majd-szintén nagyon örült annak, hogy a Loftus Roadra jöhet:”Harry nagy szerepet játszott abban, hogy ide jöttem. Beszéltem vele és Tony Fernandessel is, és egyértelművé tették, hogy ide akarnak hozni. Megadták a motivációmat ahhoz, hogy a QPR-hoz jöjjek.
    ” Akarok fejlődni itt. A szezonbeli célunk a bennmaradás, de emögött magas céljain vannak.
    ” 7 évig játszottam Franciaországban, így új kihívás után kell nézzek a Premier Leagueben-a világ legjobb bajnokságában.
    “Biztos vagyok abban, hogy be tudok illeszkedni. Az adottságaim vittek eddig, de fejlődni akarok a Premier Leagueben is.”

    Forrás: www.qpr.co.uk




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: