• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fernandes: Helyreállítom az R-ek zűrzavarát!  A QPR tulajdonosa, Tony Fernandes ezután is támogatni fogja a klubot, és elvárja, hogy Harry Redknapp maradjon a Loftus Roadon. A Rangers 7 pontra van a biztonságtól, miután 2-0ra kaptak ki a MU-tól a Premier Leagueben szombaton.
  Viszont Redknapp csapata olyan csapatokkal fog meccselni, melyek szintén a kiesés ellen harcolnak, és Fernandes biztos abban, hogy a londoniak kiharcolják a bennmaradást.
  A szurkolók a Twitteren arról kérdezték, hogy Redknapp és ő maradnak e a QPR-nál a következő szezonban. Erre ezt válaszolta: “Optimista vagyok ezzel kapcsolatban.
  “Még mindig mosolygok. Jön a következő 8 meccs, és egy rakás jó dolog. Jót beszéltem Harryvel a jövőről, mert ő tudja, hogy mit kell tegyünk. Sok pontért kell játszunk.
  “Én vagyok a felelős a zűrzavarért. Hallottam a szurkolókat, de maradok, és rendet teszek. Nagyon szeretem a QPR-t. De meg tudjuk ezt oldani.
  “Nem tudom még hány alkalommal teszek fogadalmat. Megfogadom. Nem megyek sehová sem addig, amíg a szurkolók engem akarnak.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: