• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Southgate nem adja fel



    A Middlesbrough mestere, Gareth Southgate nem hajlandó önszántából távozni, mivel szerinte az önző dolog lenne.

    Gareth SouthgateA Borót öt pont választja el a bent maradást érő 17. helytől és már csak hét meccs van hátra a szezonból. Az utóbbi időben egyre több hír röppen föl Southgate jövőjével kapcsolatban.

    A mesteren tovább növelte a nyomást a hétvégi, Bolton elleni 4-1-es vereség, melyet a korábbi angol válogatott hátvéd elfogadhatatlan eredménynek nevezett.

    Southgate elmondta, hiába van rossz helyzetben a csapat, nem fog meghátrálni és minden erejével megpróbálja majd a Premier League-ben tartani a teesside-iakat.

    “Néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. A csapat teljesítménye és eredményei az én felelősségem. Mostanában sajnos nem játszunk elég jól” – mondta a menedzser.

    “Arra azonban semmi esély, hogy önként elhagyjam a csapatot. Ha egy menedzser ilyen helyzetben lemond az olyan, mint az öngyilkosság, önző dolog.”

    “Semmi okom rá, hogy elfussak a feladat elől, nekem kell átsegítenem a játékosaimat ezen a helyzeten. Eddig is nagy volt rajtam a felelősség, de tudom kezelni a helyzetet.”

    “Tudjuk, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk és minden erőnkre szünkségünk lesz, ha szeretnénk ebben az osztályban maradni.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: