• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Southgate nem adja fel  A Middlesbrough mestere, Gareth Southgate nem hajlandó önszántából távozni, mivel szerinte az önző dolog lenne.

  Gareth SouthgateA Borót öt pont választja el a bent maradást érő 17. helytől és már csak hét meccs van hátra a szezonból. Az utóbbi időben egyre több hír röppen föl Southgate jövőjével kapcsolatban.

  A mesteren tovább növelte a nyomást a hétvégi, Bolton elleni 4-1-es vereség, melyet a korábbi angol válogatott hátvéd elfogadhatatlan eredménynek nevezett.

  Southgate elmondta, hiába van rossz helyzetben a csapat, nem fog meghátrálni és minden erejével megpróbálja majd a Premier League-ben tartani a teesside-iakat.

  “Néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnénk. A csapat teljesítménye és eredményei az én felelősségem. Mostanában sajnos nem játszunk elég jól” – mondta a menedzser.

  “Arra azonban semmi esély, hogy önként elhagyjam a csapatot. Ha egy menedzser ilyen helyzetben lemond az olyan, mint az öngyilkosság, önző dolog.”

  “Semmi okom rá, hogy elfussak a feladat elől, nekem kell átsegítenem a játékosaimat ezen a helyzeten. Eddig is nagy volt rajtam a felelősség, de tudom kezelni a helyzetet.”

  “Tudjuk, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk és minden erőnkre szünkségünk lesz, ha szeretnénk ebben az osztályban maradni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: