• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknappnek elege van Gomesből  A Tottenham Hotspur menedzsere megunta Heurelho Gomes potyáit, a hírek szerint Maarten Stekelenburggal vagy Shay Givennel pótolná a brazilt.

  Gomes többször bizonyította már, hogy óriási bravúrokra képes, ugyanakkor a hatalmas lepkézések sem állnak távol tőle, legutóbbi a Chelsea ellen hibázott hatalmasat, és a Real Madrid ellen Bajnokok Ligája-meccseken is akadtak olyan gólok, melyek az ő lelkén száradnak.

  A Spurs mesterének, Harry Redknappnek mostanra elege lett a 30 éves hálóőr bizonytalankodásaiból, a Manchester City elleni meccsre is inkább Carlo Cudicinit állította a kapuba. Az angol edző a nyáron mindenképpen szeretne egy megbízhatóbb portást szerződtetni.

  Az első számú célpontja a hírek szerint az Ajaxban védő Stekelenburg. Őt a Manchester Uniteddel is szóba hozták, de egyre valószínűbb, hogy a Vörös Ördögök inkább David De Geát igazolják majd le.

  Ha a londoniak megsem tudnák megszerezni a holland kapust, a 110-szeres ír válogatott Given felé fordítják majd figyelmüket, aki Joe Hart mellett nem sok szerephez jut a Citynél.

  Forrás: Goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk:
  Újabb cikk: