• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknappnek elege van Gomesből



    A Tottenham Hotspur menedzsere megunta Heurelho Gomes potyáit, a hírek szerint Maarten Stekelenburggal vagy Shay Givennel pótolná a brazilt.

    Gomes többször bizonyította már, hogy óriási bravúrokra képes, ugyanakkor a hatalmas lepkézések sem állnak távol tőle, legutóbbi a Chelsea ellen hibázott hatalmasat, és a Real Madrid ellen Bajnokok Ligája-meccseken is akadtak olyan gólok, melyek az ő lelkén száradnak.

    A Spurs mesterének, Harry Redknappnek mostanra elege lett a 30 éves hálóőr bizonytalankodásaiból, a Manchester City elleni meccsre is inkább Carlo Cudicinit állította a kapuba. Az angol edző a nyáron mindenképpen szeretne egy megbízhatóbb portást szerződtetni.

    Az első számú célpontja a hírek szerint az Ajaxban védő Stekelenburg. Őt a Manchester Uniteddel is szóba hozták, de egyre valószínűbb, hogy a Vörös Ördögök inkább David De Geát igazolják majd le.

    Ha a londoniak megsem tudnák megszerezni a holland kapust, a 110-szeres ír válogatott Given felé fordítják majd figyelmüket, aki Joe Hart mellett nem sok szerephez jut a Citynél.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk:
    Újabb cikk: