• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp örülne Keane visszatérésének  Harry Redknapp örülne, ha az ír válogatott csatár, Robbie Keane visszatérne a Liverpooltól aTottenham Hotspurhöz.

  Robbie KeaneA mester az elmúlt napokban különösen aktív volt az átigazolási piacon, a Chelsea-től ingyen leigazolta Carlo Cudicinit, aki akár már ma, a Stoke City ellen bemutatkozhat Heurelho Gomes combsérülése miatt.

  Ma pedig Pascal Chimbondát vitte vissza a londoni klubhoz a Sunderlantől, ő nem léphet majd pályára a Fazekasok ellen, mivel a határidő lejárta után írta alá szerződését a Spursszel.

  A korábbi Portsmouth-mester boldog lenne, ha egy másik korábbi Tottenham-játékos, Keane is visszatérne a White Hart Lane-re. Az ír válogatott támadó nyáron igazolt a Liverpoolhoz, de egyelőre nem igazolta, hogy megérte a vételárát. Az Everton elleni FA Kupa-meccsen a keretbe sem került be.

  “Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szeretném, hogy Robbie Keane az én játékosom legyen. Ő azonban sajnos a Liverpoolé. Szerintem ő egy fantasztikus futballista.” – mondta Redknapp.

  Sok találgatás látott napvilágot, miután Keane nem játszott a Stolverkosok ellen, de Rafa Benitez korábban azt mondta, januárban egyetlen játékosától sem válik meg.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: