• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Martinez BL-t ígér!



    Az új vezetőedző 4 éves szerződést írt alá az Evertonnál, ahol a Manchester Unitedhoz távozó David Moyes helyét foglalja el. Az új edző azt ígéri, hogy a legjobb 4ben lesznek, viszont felhasználja a skót által lerakott alapokat.
    Az egykori Wigan vezetőedzőt a MU-hoz távozó David Moyes helyére hozták, és szerdán jelentették be 4 éves szerződését.
    “Amikor David Moyes 11 éve idejött, elég rosszul álltunk. Az első szavai ezek voltak:’Nem fogunk kiesni’, Kenwright pedig elmondta Martinez első Evertonos szavait is.”A Bajnokok Ligájába juttatom a csapatot.”
    “Ez nagyon fantasztikus egy olyan embertől, aki ennyit tud a fociról, és a klubokról. Elég csak megnézni milyen munkát végzett eddig.
    Martinez elismerte ígéretét, és azt, hogy Moyes csapata az elmúlt 11 évben a BL helyért harcolt, valamint kiemelte azt, hogy mi a terve az új szezonra.
    “Az elnök semmilyen nyomást nem helyezett rám, de azt mondta, hogy a BL helyet akarja!”,viccelt Martinez.
    “Úgy vélem, hogy ez nagyon fontos. A szurkolók is kell tudják azt, hogy ők a klub legfontosabb részei, és őket is kell vezessük.
    “Nagyon erős csapatunk van-Úgy gondolom, hogy David Moyes nagyszerű csapatot épített-az elkövetkező hónapokban együtt kell maradjunk, és biztosak kell legyünk abban, hogy győztesek vagyunk, valamint abban, hogy nagyon erősek vagyunk, és, hogy többet is elérhetünk.
    “Úgy vélem, hogy a legjobb 6 hely egyike fantasztikus eredmény volt az Evertontól, és nagyon sok mindennel kell foglalkozni, ha ezen javítani akarunk.”
    Kenwright támogatni fogja Martinezt az igazolások pénzügyi hátterével. Elismerte, hogy Marouane Fellaininak van kivásárlási ára, viszont a csapat többi része teljes mértékben a spanyol mögött áll.
    “Adok neki annyit, amivel pár új játékost tud hozni”, folytatta. “Tudjuk, hogy van egy olyan játékosunk, akinek megvan határozva a kivásárlási ára, de a többiek nem eladók.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: