• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinandot zavarja a Sevilla elleni vereség!  A 34 éves védő reméli, hogy a Szuperkupában nyernek a Wigan ellen, de megdicsérte legalább a fiatal Adnan Januzajt.Rio Ferdinand
  A United ajándék meccset adott Ferdinandnak, viszont ezen nem tudtak nyerni a Sevilla ellen, mivel a spanyolok 2 góllal győztek.
  Viszont nemsokára az FA Kupa címvédővel játszanak, és Ferdinand szerint teljes figyelemmel kell játszanak majd.
  “Nyerni akartunk pénteken, mert nem vagyunk boldogok egy vereség esetén.
  “De vasárnap biztosak kell legyünk a győzelemben. Nem sok játékos szerepel 10 évig egy csapatnál, és boldog leszek mikor befejezem majd, viszont addig még több dolgot meg kell nyerjek.”
  A Sevilla elleni meccs eredménye újabb ütés volt az új vezetőedző, David Moyes számára, aki eddig 2 meccsen kapott ki, és 2 meccsen játszott döntetlent a 2 győzelem mellett a 6 előszezonbeli meccsen.
  Ferdinand szerint viszont Moyes jó munkát végez, mivel sok fiatalt játszat, többek között Jesse Lindegardot, és Adnan Januzajt, aki nagyon jól játszott most. Ezen felül támogatásáról biztosította viszont a skót menedzsert az Old Traffordon.
  “Adnan nagyszerű volt, és ez fantasztikus dolog a vezetőedző számára. Új edzőnk van, és mindenki őt kell, hogy támogassa.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: