• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Moyes megdícsérte Zahat a United veresége után!  A skót a vereség után sem volt túlzottan elégedetlen, de elégedett volt a szélsője teljesítményével.
  Zaha nem volt kezdő volt a Singha All Stars XI elleni meccsen. A második félidőre jött be de közel állt a gólhoz, viszont csak kapufa lett a helyzetből, így a MU 1-0ra vesztett Thaiföldön.
  Moyes a meccs után megdicsérte a játékost, és várja a további meccseit.
  “Wilfried jól játszott, és kicsit más képet adott a játéknak. Nem volt csatárunk ma-nem volt opciónk, mivel Wayne sérült, Robin pedig később csatlakozik, Chicharito nincs itt, Will Keane pedig sérült,”mondta a csapat hivatalos oldalának.
  “Kevés opciónk volt elől, viszont Wilf ez lett, de nem volt szerencsés annyira, hogy betaláljon.
  “Meglátjuk mire képes Azért hoztuk ide, hogy esélyt adjunk neki. Első alkalommal dolgozunk együtt. A keret tagja marad, és meglátjuk mennyire tud majd beilleszkedni.”
  Adnan Januzaj egy másik fiatal aki lehetőséget kapott, és Moyes szerint ő volt a csapat legjobbja.
  “Adnan jól játszott, és egy pluszt adott a csapatnak. Ő volt a csoport legjobbja”.
  “Mindig jó, ha egy fiatal játékos lehetőséget kap, és bizonyít, amit láttam ma este is. Minél több meccsen játszik így, annál több lehetőséget fog kapni.”
  Az első meccsbeli vereség ellenére a MI vezetőedzője, David Moyes nem volt túl csalódott, mert látott jó dolgokat, amik a későbbiekben jól jöhetnek.
  “Ha minden meccsünket el is vesztenénk, boldog lennék, ha így vesztenénk el. Ez még csak az előszezon.
  “Sok helyzetet hagytunk ki, de van mire építsünk. A fontos az, hogy láttuk a játékosok 90 perces teljesítményét. Ez egy nagyon jó edzés volt-mindenki aki látta, nagyon örült. Elégedett vagyok.
  “Összességében a játékosok fittsége jó volt, és úgy gondolom, hogy ez jó dolog.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: