• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp elégedett Dyerrel!  A QPR vezér, Harry Redknapp elismerte, hogy a csapata kicsit szerencsés volt, hogy 1-1et játszott az FA Kupa 3. körében a West Brommal a Loftus Roadon.

  Az R-ek vezetőedzője nagyon elégedett volt Kieron Dyerral, aki sérült volt az előző szezonokban, de egy késői egyenlítő gólt lőtt, az elsőt 2007 májusa óta, a legmagasabb szinten.
  ” Sok játékost próbáltam, de nem láttam, ki lőné a gólt”, mondta Redknapp. ” Kicsit gyengék voltunk.
  ” Egy szép befejezés volt Kieron részéről, és az egész meccsen jól játszott. Jól játszott, pedig nem is emlékszem mikor játszott végig egy meccset. Elégedett vagyok vele.
  ” Nem akartam ma kikapni, de a mai döntetlen, ami nem rossz a Chelsea elleni győzelem után. A vereség egy rossz szokás csak.
  ” A West Brom erős, és jól szervezett. Most már látjuk, hogy miért vannak a tabella első felében.
  ” Lehet, hogy a Chelsea elleni meccs kicsit jobban lefárasztott minket. Páran fáradtnak tűntek, de bíztam bennük, és bejött.
  Redknapp új igazolása Tal Ben Haim debütált a védelemben, de a vezetőedző szerint ez nem volt átütő siker.
  ” Bal oldalon játszottam egy jobb oldali játékost, ” mondta. ” Teljesen rossz oldalon volt. Tudom, de a bal oldalra nem volt más játékosunk, ez volt a baj. Nem volt meg az egyensúly.”
  Redknapp látta azt is, hogy a szurkolók nem túlzottan kedvelik az FA Kupát, mivel csak 8984an voltak kinn a Loftus Roadon.
  “Látod, hogy a csapatok csak félgőzzel játszanak az FA Kupában, olyanok, akik középcsapatok, ” mondta Redknapp.
  ” Az emberek a Premier League-t akarják, és lehet, hogy egy QPR-West Brom PL meccsre jobban fogytak volna a jegyek. Sok csapatot látsz, akiknél csökken a nézőszám.”

  Forrás: www.teamtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: