• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Az Everton újjáépítésre szorul!  Az Everton vezetőedzője, David Moyes szerint a csapat a fiatalokba kellene fektessen, hogy megfelelő szinten építse újjá a csapatát.
  A Mersey parti csapat annak ellenére végez a tabella felső részében, hogy meglehetősen kicsi volt az átigazolásra szánt kerete, viszont van pár olyan kezdő játékosa, akik már közel járnak karrierjük végéhez.
  Moyes szerint nagyon fontos lenne a csapatnak, hogy a fiatalokba fektessen, de fél a szurkolók reakciójától, akik jó eredményeket várnak.
  “Úgy gondolom, hogy nagy átépítésre van szükség az Evertonnál. Van pár játékosunk, aki közel van karrierje végéhez, talán kicsit túlkoros a csapat,”mondta Moyes a riportereknek.
  “Nem fektettünk a keretbe az elmúlt 5-6 évben, úgyhogy most kell megtegyük ezt. Így kell továbblépjünk, olyan játékosokkal, akik tovább fejlődhetnek.
  “Egy kicsit nehéz, mert több játékosunk van a 30as éveiben,és őket kell helyettesíteni, de a szurkolók így is el fogják várni azt, hogy a tabella felső részében végezzen a csapat.”
  Phil Neville távozása küszöbön áll, mivel a szezon végén lejár a szerződése, így csökken a keret mélysége, és Moyes szerint a csapat 5 vagy 6 játékost igényel, ha Európában is helyt akarnak állni jövőre.
  “Phil távozásával a kirakós egy fontos darabja távozik, és ha elérünk Európába, akkor meg kell találjuk a módot arra, hogy 5 vagy 6 játékost hozzunk, mely a keretet is jelentősen befolyásolná,”tette hozzá.
  “Ez nehéz lesz, mivel meg kell tartani az egyensúlyt a jó eredmények és a csapat fiatalítása között.
  “Ez minden csapatnál megtörténik. Minden a végére ér egyszer, de a csapatok így kell folytassák.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: