• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Menesztették David Moyest!  David Moyes rövid Manchester Unitedbeli karrierje véget ért.
  David-Moyes-630x354Moyest kevesebb, mint 1 év után menesztették, miután ő váltotta a nyáron Sir Alex Fergusont.
  A United is elismerte kedden a skót menesztését, bár egyes jelentések majd 24 órája keringtek a hírről.
  Egy rövid közleményben köszönte meg a csapat Moyesnak a “kemény munkát, az őszinteséget, és azt az integritást, amit hozott ide” regnálása alatt.
  A sajtó hírek szerint Ryan Giggs lesz kinevezve a helyére a szezon végéig.
  Moyes olyan csapatot kapott, amely tavaly 11 ponttal lett bajnok, most pedig olyat hagy el, amely a 7.helyen áll, és a BL helyre sincs esélye.
  A United várhatóan saját negatív pontrekordját állítja majd fel a Premier Leagueben, és az Everton elleni vereség-ami után Moyes elhagyta az Old Traffordot-volt a végső megaláztatás.
  Moyes csak 12 pontot szerzett a tabellán felette álló csapatok ellen, bár vasárnap még úgy érezte, hogy kap majd pénz és időt arra, hogy újjáalkossa a csapatot.
  Moyes 60 millió fontot költött Marouane Fellainira valamint Juan Matara, viszont utóda várhatóan 150 millió font körüli összeget kap a nyáron.
  A döntést a United egyik legendája, Gary Neville kritizálta a Sky Sports Newsnak:”Hiszek abban, hogy időt kell adni a vezetőedzőnek. Úgy gondolom, hogy időt kellett volna hagyni neki, hogy befejezze a munkáját.
  “Számomra idegen az a mentalitás, amely szerint 10 hónapot adunk valakinek, miután megkötjük a szerződését vele 3-4-6 évre.
  “Viszont nem lehet azt elrejteni, hogy nem ment idén a csapatnak, az eredmények gyengék voltak. Szurkolóként nem szerettem nézni őket. Biztos vagyok abban, hogy David Moyesnak sem tetszett, és nem gondolom, hogy túl sok United szurkoló lenne, akinek tetszett volna ez.”
  Neville szerint a játékosoknak is jelentős a felelőssége a rossz eredményekben, míg Sean Bones, a United szurkolói közösség elnöke a tulajdonosokra mutogat.
  “Bones:”Ezt nem méltóság teljesen végezték.Nem szabad az újságírókat hamarabb értesíteni, mint az érintetett.
  “Először is veszélyes döntés volt Moyest kinevezni, mivel ő még nem bizonyított a legmagasabb szinten-de a Glazerek döntöttek.
  “Ez egy eredmény alapú iparág, de nem jól végezték, mivel a Glazerek nem a jó pillanatban fektettek a csapatba.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: