• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pellegrini 58 milliót kap majd még igazolásokra, ha a City továbbjut a BL-ben!  Az Etihad Stadiumban levő Manchester City új vezetőedzőjét arra kérték, hogy javítson a csapat eddigi borzalmas európai kupamérlegén. Ha ez sikerül, akkor jelentős átigazolási keretet kap.Pellegrini2
  Manuel Pellegrininek 58 milliós januári átigazolási költségvetést ajánlottak arra az esetre, ha a City továbbjutna a BL csoportköréből.
  Az Etihad Stadiumbeli csapat két alkalommal esett ki a csoportkörben egymás után, úgy, hogy csak 1 alkalommal tudott meccset nyerni. Idén utolsó lett a csoportban, a Borussia Dortmund-Real Madrid-Ajax hármas mögött.
  Pellegrini a legjobb 8 közé vezette a Malagat a tavaly. Ha ezt megismétli a Citynél is, akkor januárban elég jelentős összeget kap majd átigazolásokra.
  A klub vezetésének fő célkitűzése az, hogy Pellegrini erős európai csapatot faragjon a Cityből, miután lenyűgözően vezette a Malagat, valamint a Villarrealt is az európai kupákban, azelőtt, mielőtt a csapathoz hozták volna júniusban, Roberto Mancini helyére.
  Egyes források szerint a City jelentős összeget áldozna arra januárban, hogy megerősítse a keretét, lévén, hogy a klub vissza akarja szerezni a PL bajnoki címét is a Manchester Unitedtől.
  A klub vezetői remélik azt, hogy a csapat végre továbbmegy a csoportkörből. A védelem az a része a csapatnak, amely megerősítésre szorul majd.
  A City 104 milliót költött a nyáron erősítésre, és érkezett a Fernandinho, Navas, Jovetic hármas, miután a csapat 11 pontos lemaradással lett 2.a tavaly a United mögött.
  Annak ellenére, hogy boldog a Citynél, Pellegrini kijelentette, hogy a védelmet még erősíteni kell szeptember 2.áig.
  “Nagyon boldog vagyok a kerettel, de úgy gondolom, hogy fontos lenne az, hogy még új játékosokat hozzunk a jövő héten,”mondta a chilei még korábban.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: