• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Garcia szeretné, ha Lamela maradna!  Rudi Garcia örülne, ha Erik Lamela bevethető lenne a Livorno ellen, annak ellenére, hogy a Tottenham Hotspur akarja a játékost.Lamela
  A Tottenham 30 millió euró körüli összeget adna az argentin válogatottért, mivel benne látják Gareth Bale helyettesét.
  Garcia viszont megtartaná a játékost, miután Daniel Osvaldo a Southamptonba igazolt tőlük.
  “Nem változtatom meg azt, amit mondtam, mégpedig azt, hogy mindenkit itt akarok tartani a keretből, de ez nem az a nap, amikor átigazolásokról beszélek”mondta Garcia a Livorno elleni meccs előtti sajtótájékoztatón.
  “Két szempontot kell figyelembe venni: a sport és a pénzügyi szempontot. Jelenleg a pénzügyi az első. Úgy gondolom, hogy a transzfer szezon a legrosszabb egy edző életében, mivel a szezonunk csak akkor kezdődik igazán, amikor ez lezárul.
  “Együtt dolgozunk a sport vezetőkkel, és bízok bennük, hogy a legjobb keretét biztosítják majd.”
  Lamelaval kapcsolatban Garcia ezt mondta:”Minden edző szeretne egy olyan játékost, aki 15 gólt lő szezononként, aki amúgy argentin válogatott.
  “Erik a keret tagja, akárcsak a többi 22 játékos. Nem tudok semmit sem tenni a transzferpiacon, emiatt is koncentrálok csak a meccsen való győzelemre.
  “Bízok abban, hogy erős lesz a Roma, ami fontos lenne nekünk és a szurkolók számára is. Remélem, hogy kapok majd lehetőségeket, szóval ha eligazol valaki, akkor valaki olyan érkezik a helyére, aki hasonló minőségű.”

  Forrás:www.teamtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: