• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Jol szerint Bale a Liga legjobbja!  A Fulham menedzsere, Martin Jol szerint a Spurs támadója, Gareth Bale a PL legjobbja.
  Jol már 15 éves kora óta figyeli a játékost, amikor még a Southamptonnál volt, és szerinte a Tottenham jól tette, hogy megtartotta a játékost.
  “A Tottenham jól dolgozott az elmúlt 3-4 évben, nemcsak ebben a szezonban,”mondta Jol a hivatalos weboldalnak.
  “A legjobb 4be valók, és Redknapp alatt még a bajnoki címre is esélyesek voltak. Ekkor kezdtek el jók lenni, és ez idővel csak jobb és jobb lett.
  “Láttam Balet még 15 évesen a Southamptonnál. Követtük őt, és meggyőztem, hogy a Spurshöz jöjjön.Utólagos bölcsesség, hogy nagyon elégedettek voltunk ,mivel a PL legjobbját szereztük meg.
  “Láttuk, hogy hetenként jobb és erősebb lesz, és még csak jobb lehet.
  “Megpróbáltuk kölcsönkérni a Hamburghoz. 20 meccset játszott győzelem nélkül, de tudták ők is, hogy egy fantasztikus játékos. Jól tették, hogy megtartották őt.”
  Azelőtt, hogy találkoznának Bale csapatával, Jol kifejezte azt, hogy bosszús a csapat rossz formája miatt. A csapat számára a White Hart Lanen lesz a csapat utolsó meccse.
  “Nagyon bosszantó az, hogy csak 2 meccset játszottunk ebben a hónapban. Nem ezt akartuk, mivel így nehezen tudjuk tartani a ritmust.
  “Nagyjából ugyanaz a keret, mint ennek előtte. Nincsenek problémák. Steve Sidwell visszatért, miután kihagyta a Sunderland elleni meccset, és a keret tagja, míg Mahamadou Diarra hosszú távon sérült. A többiek egészségesek.”
  Annak ellenére, hogy a Spurs 120 percet játszott az Európa Ligában az Inter elleni visszavágón csütörtökön, Jol nem számít arra, hogy a fáradtság probléma lenne a vendéglátók számára.
  “Van egy kicsi keretük, és nem lesz probléma,”mondta. ” Aaron Lennon megsérült, de pár percre be tud majd jönni ő is, és ez jó dolog számára.”

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: