• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Marcelo: Bale egy nagyszerű játékos!  A brazil védőt lenyűgözte a walesi amikor ellene játszott, valamint biztos abban, hogy a csapat sokat nyerhet Carlo Ancelotti vezetésével.Bale
  A Real Madrid védője, Marcelo dícséri a Tottenham Hotspur sztárját, és nagyon örülne annak, hogy ha a Santiago Bernabeuba igazolna.
  AVB csapata eleinte nem akarta engedni a játékost, viszont most már nyitottabb, és 115 millió eurót kér a 24 éves játékosért.
  Marcelo játszott már a BL-ben Bale ellen a 2011es negyeddöntőben, és most nagyon örülne, ha Bale is a blanco csapat mezét viselhetné a 2013/14es szezonban.
  “Bale nagyszerű játékos. Játszottam ellene, de annyira jól nem ismerem,”mondta az AS-nak.
  “Nagyon örülnék, ha Madridba igazolna.”
  A brazil védő edzőjét, Carlo Ancelotti “született győztesként jellemezte, és biztos abban, hogy a csapat sok trófeát nyerhet az olasszal.
  “Még csak ismerkedünk az új edzővel, viszont mindenki érzi, hogy egy nagyszerű ember. Ő egy született győztes, és nagyon tapasztalt. Remélem, hogy vele sok címet nyerhetünk.”
  Ancelotti a PSG-től érkezett idén nyáron, miután a Ligue1 bajnoki címéhez segítette az elmúlt évben a fővárosi csapatot.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: