• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • AVB:Bale nem beszél a csapattársakkal!  A Spurs menedzsere nem beszél egy esetleges igazolásról, mert szerinte a játékos nem eladó.Bale
  A walesit rekordösszegért vinné a Real,de a tárgyalások megszakadtak, mivel a Spurs elnöke, Daniel Levy a lehető legmagasabb árat akarja kapni érte.
  Bale, aki nem játszott a Swindon elleni, július 16.i felkészülési meccs óta sérülés miatt, bevallotta, hogy távozni szeretne, mert az az álma, hogy a Real Madridban játsszon.
  AVB szerint a csapat nem akarja eladni legnagyobb kincsét, tehát a többszörösen díjazott játékos jövője továbbra is kérdéses a csapatnál.
  “Senki nem tudja mit gondol, mivel nem beszél a többiekkel,”mondta.
  “Az egyetlen dolog amit látunk, vagy láthatunk, az az, hogy megérkezik és távozik az edzőpályára.
  “Tudjuk, hogy a Real Madrid érdeklődik iránta, de ez nem azt jelenti, hogy tárgyalunk is velük, mivel számítunk rá.
  “Beszélhetünk a játékosokkal a vágyaikról, és elmondhatjuk nekik adott ponton azt, hogy még kötelességük van itt. Az elnök pedig az, aki irányítja a csapatot, és ő is a saját érdekeit védi.
  AVB a héten mondta, hogy Bale nem játszik a Crystal Palace ellen, mivel még sérült. A portugál szakember arról is szót ejtett, hogy Bale lehet, hogy csak szeptemberben tér vissza.
  “Nagyon messze van a fizikai állóképessége a többiekétől.
  “Sok időbe telik majd míg egy szinten lesznek, mivel a többiek már 6 hete edzenek, bár a játékos egy szuper atléta. A Palace, a Dinamo Tbilisi és a Swansea ellen viszont nem fog játszani.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal), Sérülés

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: